Ja, ik wil direct mijn oldtimer verkopen

UW GEGEVENS:
OLDTIMER GEGEVENS:
OVERIGE GEGEVENS:

Geweldige reviews!

4.5/5
S. Kluisterveen
S. Kluisterveen
Verkocht: BMW 326 Sedan
Lees verder
Het bedrag keurig netjes ontvangen. Faire prijs gekregen voor mijn auto.
J. van Durnen
J. van Durnen
Verkocht: Fiat 1200 Cabriolet
Lees verder
Leuke gasten, echt hart voor de zaak. En ik heb een mooie deal gekregen voor mijn oldtimer. Bedankt.
Ger van der Brink
Ger van der Brink
Verkocht: Ford Mustang 1967
Lees verder
Een Prima prijs gekregen voor mijn mustang. Snelle en professionele afhandeling.
Mvr. Meinders
Mvr. Meinders
Verkocht: Jaguar E-Type
Lees verder
Bedankt voor de vlotte verkoop. Jullie waren erg behulpzaam. Voor iedereen die zijn oldtimer zonder gedoe wil verkopen raad ik deze site aan.
Sergio H.
Sergio H.
Verkocht: MG A 1500
Lees verder
Ik zal hem wel missen, maar koop zeker weer zoiets. Bedankt voor de service.
Fam. Verbeek
Fam. Verbeek
Verkocht: Austin Healey BN4
Lees verder
Goede prijs en hebben meteen weer een nieuwe gekocht. Nu 1tje met wat meer power onder de kap.
Dhr. R.F.Wieringa
Dhr. R.F.Wieringa
Verkocht: Fiat 850 Sport Coupe
Lees verder
De verkoop van mijn auto ging zonder problemen. En de betaling was dezelfde dag ontvangen. Jullie doen wat jullie beloven, dat is fijn. Heel erg bedankt en met vriendelijke groet.

DE VOORDELEN VAN
MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Mijn oldtimer verkopen, hoe doe ik dat?

Uw oldtimer kunt u via meerdere kanalen verkopen. Maar hoe kunt u uw oldtimer snel verkopen in Nederland? Bij mijnoldtimerverkopen.nl verkoopt u uw klassieker met zekerheid voor een eerlijke prijs. Particuliere oldtimerverkoop is vaak een tijdrovend proces, waarbij veel wordt onderhandeld over de prijs. Uw klassieke auto inruilen bij de dealer voor een veel te lage inruilwaarde, daar wordt natuurlijk niemand blij van. Oldtimers verkopen kan daarmee lastiger worden dan gedacht. Gelukkig helpen wij u graag een handje vanuit onze locatie in Katwijk.

Uw oldtimer verkopen voor een eerlijke prijs

Heeft u geen zin om lang te onderhandelen over de verkoopprijs? Wilt u een eerlijk bod op uw oldtimer en deze zo snel mogelijk verkopen? Dan helpen wij u graag verder. Wij kopen iedere oldtimer voor een transparant overeengekomen prijs. Oldtimers zijn binnen 24 uur te taxeren en te verkopen. Zonder gedoe en compleet verzorgd. Wilt u meteen weten hoe hoog wij de waarde van uw oldtimer schatten voordat u deze in Nederland gaat verkopen? Vul uw kenteken in op onze website en ontvang direct een schatting van de huidige waarde.

Waarom u kiest voor ons bedrijf

Denkt u: “Ik wil mijn oldtimer verkopen binnen Nederland, maar dan wel voor de best mogelijke prijs”, kies dan net als vele anderen voor mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk en wij laten u zien hoe. Wij bieden altijd een eerlijk bedrag voor uw klassieker, veelal meer dan u elders zult krijgen. Nog niet overtuigd? Lees eens wat anderen over ons zeggen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Maak een afspraak voor een taxatie

Hoe kunt u uw oldtimer zo snel en eenvoudig mogelijk verkopen in Nederland? Bij ons bespaart u veel tijd en moeite. Een oldtimer verkopen in Nederland gaat vaak moeizaam en bovendien is de prijs van oldtimers vaak moeilijk vast te stellen. Dat weten wij ook. Daarom kunt u bij ons oldtimers kosteloos op waarde laten schatten en snel verkopen in heel Nederland. Maak een afspraak of bel voor meer informatie naar 0252 347 176 . Wilt u ons liever mailen? Dat kan naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

×

Powered by HooG Selections

× LIVE taxatie via Whatsapp