Uw klassieker inplannen voor een taxatie

Uw oldtimer op locatie laten taxeren. Regel het direct online. Begin uw aanvraag hier. 

Een kundig en eerlijk advies

Uw klassieker inplannen voor een taxatie is een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Met een solide taxatie weet u pas echt goed wat uw klassieker waard is. Aan de hand van die waarde kunt u vervolgens tot een goede en eerlijke prijs komen. Om het u wat gemakkelijker te maken, bieden wij van mijnoldtimerverkopen.nl, uit Katwijk, u de mogelijkheid tot een taxatie op locatie. Zodoende hoeft u er de deur niet voor uit en ontvangt u vrijblijvend een taxatierapport. Tevens doen wij, na de taxatie en goed overleg, een eerlijk en onderbouwd bod.

Uw klassieker inplannen voor een gratis taxatie op locatie

Na de taxatie van uw oldtimer, ontvangt u een mooi bod van ons. Het is nu aan u om een keuze te maken. Gaat u akkoord, dan zullen wij direct het geld naar u overmaken. Ook regelen we de overschrijving en papieren afhandeling voor u. Wilt u nog even wachten, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. U kunt te allen tijde later alsnog bij ons terecht. Heeft de verkoop geen haast, dan kunt u kiezen om gebruik te maken van onze consignatieverkoop voor uw oldtimer. Op deze manier zullen wij uw oldtimer aanbieden vanuit onze showroom en onze online verkoopkanalen. Wij houden u te allen tijde op de hoogte, en u beslist uiteindelijk zelf uw verkoopprijs. Zo blijft u in controle en bent u gegarandeerd van de best mogelijke verkoopprijs. De papieren afhandeling regelen wij voor u, net als de formaliteiten bij de RDW. Snel en toch gewoon helemaal goed; zo doen we dat als professioneel oldtimerspecialist.

"PLAN DIRECT EEN TAXATIE OP LOCATIE VAN UW OLDTIMER"

Maak een afspraak om uw klassieker laten taxeren voor de best haalbare prijs

Wilt u uw oldtimer verkopen? Voor de taxatie van uw klassieker hoeft u zelf de deur niet uit. Wij komen naar u toe om de wagen op locatie te taxeren. Onze dienstverlening is volledig kosteloos! U bepaalt de datum en het tijdstip dat we bij u langs kunnen komen voor de taxatie van uw klassieker. Maak hieronder een afspraak of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Een OLDTIMER taxatie plannen met
mijnoldtimerverkopen.nl

Vul hieronder uw gegevens en voorkeuren in, en wij nemen direct contact met u op voor het plannen van een taxatie op locatie.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:
CONTACT VOORKEUREN:
OVERIGE INFORMATIE:

Uw taxatie afzeggen?

Kunt u om welke reden dan ook niet tijdens een geplande taxatie op locatie, dan is dat helemaal geen enkel probleem. Stuur ons een kort berichtje of bel even af.  Wij plannen graag een andere dag met u. 

Scroll naar boven

Uw afspraak afzeggen