Klassieke auto verkopen

Uw klassieke auto verkopen doet u simpel, snel en helemaal veilig bij mijnoldtimerverkopen.nl
Maak nu direct een afspraak. 

> Klassieke auto
verkopen

Uw Klassieke auto verkopen

Uw klassieke auto verkopen? Maak dan direct een afspraak bij mijnoldtimerverkopen. Wij zijn al meer dan 20 jaar een vooraanstaand autobedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen van youngtimers en daarnaast ook de klassieke auto verkopen. Met onze showroom van ruim 6000 vierkante meter, welke te vinden is in Katwijk, hebben wij een breed scala aan auto’s in zowel het klassieke alsmede het moderne segment.

Dankzij onze ervaring, grote doorvoer en professionele handelswijze kunnen wij uw klassieke auto tegen de best mogelijke prijs inkopen, om zo uw voordeel te maximaliseren en uw zorgen weg te nemen. En aangezien onze dienstverlening volledig gratis is, hoeft u zich over eventuele kosten geen zorgen te maken.

Ja, een afspraak maken om mijn klassieke auto te verkopen.

Zo werkt de verkoop van uw klassieke auto.

Klaar om uw oldtimer te verkopen? Als u kiest voor de beste prijs, welke dezelfde dag nog op uw rekening gestort zal worden, dan neemt u contact op met mijnoldtimerverkopen.nl

Wij zijn alle dagen bereikbaar via de telefoon, WhatsApp of via de social media kanalen. Ook in het weekend en tijdens de feestdagen. Voor al onze contactgegevens verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Maak een afspraak op onze website of neem contact op voor meer informatie. Bel hiervoor naar +31 85 043 05 86 of mail info@mijnoldtimerverkopen.nl

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next
Scroll naar top