Consignatieverkoop van uw oldtimer

Wilt u van consignatie verkoop gebruikmaken voor uw oldtimer? Wij verkopen uw oldtimer voor een
goede prijs, tegen een laag percentage. Neem contact op!

Naast de reguliere in- en verkoop van oldtimers, doen wij ook aan consignatieverkoop van uw oldtimer. Bij dit proces zetten wij, van mijnoldtimerverkopen.nl, uw oldtimer in onze showroom in Katwijk. De oldtimer wordt dan in de meeste gevallen voor een hogere prijs verkocht dan de geschatte waarde. Zo heeft u alsnog de controle over de verkoop, maar hoeft u zich geen zorgen te maken over alles wat er komt kijken bij het verkoopproces.

Maak gebruik van onze consignatieverkoop van uw oldtimer

Denkt u: ‘Ik wil mijn oldtimer verkopen’, maar wel voor de best mogelijke prijs? Door gebruik te maken van consignatieverkoop, kunnen wij in 98% van de gevallen uw oldtimer verkopen voor een bedrag boven de dagwaarde. Het enige wat wij bij consignatieverkoop vragen, is een klein percentage van de verkoopprijs van de oldtimer. In de tussentijd wordt uw voertuig goed verzorgd in onze showroom en maken wij professionele foto’s om het beste uit de verkoop te halen. Mocht uw oldtimer na drie maanden nog niet verkocht zijn, dan zoeken we altijd naar een andere oplossing. Zo kunt u een hoog rendement behalen met zo min mogelijk gedoe.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem direct contact met ons op voor de beste verkoop van uw oldtimer

Wilt u gebruikmaken van consignatieverkoop om uw oldtimer voor een hogere prijs te verkopen dan de geschatte waarde? U kunt via het online formulier direct uw oldtimer aanbieden. Voor verdere vragen kunt u uiteraard ook contact met een oldtimer-verkoopadviseur opnemen. Wij zijn te bereiken op +31 (0) 85 043 05 86.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next