Youngtimer verkopen

Wilt u uw youngtimer verkopen, maar krijgt u geen goed aanbod? Onze experts zorgen voor een eerlijke prijs. Neem direct contact op via onze website! 

Wij weten uw youngtimer op waarde te schatten

Uw youngtimer verkopen

Wilt u uw youngtimer op een snelle, eenvoudige manier verkopen tegen een scherpe prijs? Wij van mijnoldtimerverkopen.nl zijn altijd geïnteresseerd in nostalgische auto’s en doen graag in goed overleg een scherp bod. Onze specialisatie ligt in de in- en verkoop van oldtimers, maar ook als u een youngtimer wilt verkopen in Den Haag of elders in het land, staan wij voor u klaar. 

Bij ons bent u gegarandeerd van een eerlijke prijs voor uw youngtimer. Wij schatten de auto op waarde op basis van verschillende criteria, waaronder de staat van de wagen. Zo bent u verzekerd van een aantrekkelijk bod voor de youngtimer die u wilt verkopen in Den Haag of elders. Door onze transparante werkwijze heeft u altijd inzicht in het proces, ook als u ervoor kiest om uw youngtimer te verkopen via onze showroom in Katwijk, nabij Leiden. Door gebruik te maken van consignatieverkoop haalt u het maximale uit de verkoop, wanneer u uw oude auto wilt wegdoen. Hierbij proberen wij uw youngtimer binnen drie maanden te verkopen voor een goede prijs. Wij vragen enkel een klein percentage van de uiteindelijke verkoopprijs voor deze dienstverlening.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem contact op voor meer informatie

Bent u woonachtig in Den Haag of elders in het land en heeft u interesse om uw Youngtimer of  oude auto aan ons te verkopen? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0) 85 043 05 86 of showroom@mijnoldtimerverkopen.nl voor verdere informatie over het verkopen van uw youngtimer in regio Den Haag. Dit is geheel vrijblijvend. Direct online een afspraak maken is tevens mogelijk.  

Onze klantervaringen

Christine Lawson

Ik heb gisteren mijn MG via het formulier ingediend, vandaag is hij opgehaald. Voor mijn huis ging alles goed. Zeer tevreden over de wegligging en de snelheid.

-MG B Roadster uit 1974

Carolyn Carpenter

Ik kwam bij u terecht via een vriend die u zijn Porsche 356 verkocht. Na 4 jaar restauratie was het tijd om afscheid te nemen van mijn Land Rover 3 Serie.Bedankt voor de vlotte afhandeling!

– Land Rover 88″ Series 3 uit 1979

Carolyn Carpenter

Ik wilde de auto niet zelf verkopen en allerlei vreemden voor de deur hebben staan. Daarom bood ik je mijn Mercedes aan, ik accepteerde het aanbod en dezelfde week kreeg je de auto terug. Het is goed.

-Mercedes SL-klasse 320 (R129) uit 2001

Carolyn Carpenter

Ik ben ook een liefhebber van oldtimers en ik heb mijn vriend geholpen je zijn Volvo 240 te verkopen. Als ik mijn Citroën 2CV verkoop, weet ik met wie ik moet praten,
Dankjewel!

– Volvo 240 (P245) uit 1986