Oldtimer consignatie verkoop

Wilt u het maximale uit de verkoop van uw oldtimer halen? Dan is consignatie verkoop iets voor u.

Verkoop, samen met ons, uw oldtimer vanuit onze showroom in Katwijk en ontvang de best mogelijke prijs. 

Geen haast? geen Probleem!

OLDtimer Consignatie verkoop met
mijnoldtimerverkopen.nl

Een oldtimer verkopen is niet niks. Het is een tijdrovend proces waar veel aandacht en moeite in zit. Mensen willen komen kijken, willen een testrit maken en stellen u vele vragen. Zou het niet lekker zijn om dit allemaal uit handen te geven, zonder de controle te verliezen? Met onze consignatie verkoop mogelijkheden bieden wij u precies dat.

Benieuwd naar wat wij voor u zullen betekenen? Dat is alles wat met de verkoop van uw oldtimer te maken heeft. Denk hierbij aan het onderhoud, de beschrijvingen, foto’s, actieve verkoop (zowel online als offline), onderhandelingen en administratieve werkzaamheden. Wij nemen u al het werk uit handen, maar houden u wel nauw betrokken bij alle belangrijke zaken. Zo blijft u in controle over de verkoop van uw oldtimer.

Tijdens zijn verblijf in onze showroom wordt uw oldtimer zeer goed onderhouden en maken we professionele foto’s om de online verkoop te bevorderen. Daarnaast wordt onze showroom regelmatig bezocht door oldtimer liefhebbers van over het hele land. Zo heeft u de best mogelijke kans tot een succesvolle verkoop.

Zo werkt het: Consignatie verkoop

Consignatie verkoop betekent dat wij, tegen een laag percentage van de verkoopprijs, uw oldtimer voor u zullen verkopen. Wij nemen de zorg van de oldtimer uit uw handen, geven hem een prominente plek in onze oldtimer showroom en bieden uw oldtimer aan via verschillende online verkoop platformen.

In 3 maanden tijd proberen wij, samen met u, het maximale rendement te behalen met de verkoop van uw oldtimer. Maar wat als uw oldtimer na deze periode niet verkocht is? Dan gaan we samen opzoek naar een haalbare oplossing.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Consignatie mogelijkheden bespreken

Vul hieronder uw gegevens en voorkeuren in, en wij nemen direct contact met u op om de mogelijkheden van een consignatie verkoop met uw te bespreken.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:
CONTACT VOORKEUREN:
OVERIGE INFORMATIE:

Laatste klantervaringen

Christine Lawson

Ik heb gisteren mijn MG via het formulier ingediend, vandaag is hij opgehaald. Voor mijn huis ging alles goed. Zeer tevreden over de wegligging en de snelheid.

-MG B Roadster uit 1974

Carolyn Carpenter

Ik kwam bij u terecht via een vriend die u zijn Porsche 356 verkocht.Na 4 jaar restauratie was het tijd om afscheid te nemen van mijn Land Rover 3 Serie.Bedankt voor de vlotte afhandeling!

– Land Rover 88″ Series 3 uit 1979

Carolyn Carpenter

Ik wilde de auto niet zelf verkopen en allerlei vreemden voor de deur hebben staan. Daarom bood ik je mijn Mercedes aan, ik accepteerde het aanbod en dezelfde week kreeg je de auto terug. Het is goed.

-Mercedes SL-klasse 320 (R129) uit 2001

Carolyn Carpenter

Ik ben ook een liefhebber van oldtimers en ik heb mijn vriend geholpen je zijn Volvo 240 te verkopen. Als ik mijn Citroën 2CV verkoop, weet ik met wie ik moet praten,
Dankjewel!

– Volvo 240 (P245) uit 1986