Oldtimer inkopen

Uw oldtimer inkopen kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Start nu en ontvangt binnen 30 minuten een akkoord of tegenbod. 

Dit doen wij

Uw oldtimer inkopen, dat is wat wij doen.

De mens rijdt inmiddels alweer bijna 125 jaar rond op aarde. In die periode werden er heel wat unieke, excentrieke en verbazingwekkende auto’s op de markt gebracht. Veel van deze wagens worden tot op de dag van vandaag nog steeds gewaardeerd, bewonderd en gezocht! Dankzij de oldtimer inkoop en verkoop blijven deze modellen goed onderhouden en beschikbaar. Daarom is ons werk ook zo kostbaar.

Als u bezig bent om uw oldtimer te verkopen, dan zult u ongetwijfeld ook in aanraking komen met de geschiedenis van de auto. Dat vinden wij het allermooiste aan oldtimers! Een constante verandering in de historie, die elke klassieker meer dan uniek maakt. Oldtimers dragen vaak wel 30 of 50 jaar aan geschiedenis met zich mee. Wat weer terug te vinden is in het uiterlijk en zijn rijeigenschappen.

Uw youngtimer inplannen voor een gratis taxatie op locatie

Er kan een dag komen dat u denkt: “ik wil mijn oldtimer verkopen”. Dit kunt u om wat voor reden dan ook besluiten. Misschien is uw oldtimer aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwere auto. Hoe dan ook, zodra u denkt: “ik wil van mijn oldtimer af”, neemt u met ons contact op. Wij kopen de oldtimer graag van u over of helpen met de verkoop via onze showroom. “Ik wil mijn oldtimer verkopen” verandert binnen een dag naar “Ik heb mijn oldtimer verkocht”. En dat zonder kosten!

Een bod aanvragen bij onze oldtimer inkoop.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Verkoop uw oldtimer binnen 24 uur

Als u nu al rondloopt met het idee: “ik wil van mijn oldtimer af”, kunt u binnen 24 uur hier al vanaf zijn. Maak een afspraak op onze website of neem contact op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 0252 347 176 of mail naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

Uw auto binnen 24 uur verkocht

We wisselen graag snel. Binnen 24 uur uitverkocht, geen gedoe.

Op te halen bij u thuis

Na akkoord wordt de auto kosteloos bij u thuis opgehaald.

Uw auto verkocht tegen de juiste prijs

Wij bieden u een eerlijke en correcte prijs voor de wagen

Laatste klantervaringen

Christine Lawson

Ik heb gisteren mijn MG via het formulier ingediend, vandaag is hij opgehaald. Voor mijn huis ging alles goed. Zeer tevreden over de wegligging en de snelheid.

-MG B Roadster uit 1974

Carolyn Carpenter

Ik kwam bij u terecht via een vriend die u zijn Porsche 356 verkocht.Na 4 jaar restauratie was het tijd om afscheid te nemen van mijn Land Rover 3 Serie.Bedankt voor de vlotte afhandeling!

– Land Rover 88″ Series 3 uit 1979

Carolyn Carpenter

Ik wilde de auto niet zelf verkopen en allerlei vreemden voor de deur hebben staan. Daarom bood ik je mijn Mercedes aan, ik accepteerde het aanbod en dezelfde week kreeg je de auto terug. Het is goed.

-Mercedes SL-klasse 320 (R129) uit 2001

Carolyn Carpenter

Ik ben ook een liefhebber van oldtimers en ik heb mijn vriend geholpen je zijn Volvo 240 te verkopen. Als ik mijn Citroën 2CV verkoop, weet ik met wie ik moet praten,
Dankjewel!

– Volvo 240 (P245) uit 1986

Scroll naar boven