Ik wil mijn oldtimer verkopen

Ik wil mijn oldtimer verkopen

Uw oldtimer direct verkopen kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Start nu en ontvangt binnen 30 minuten een akkoord of tegenbod.

Er kan een dag komen dat u denkt: “ik wil mijn oldtimer verkopen”. Dit kunt u om wat voor reden dan ook besluiten. Misschien is uw oldtimer aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwere auto. Hoe dan ook, zodra u denkt: “ik wil van mijn oldtimer af”, neemt u met ons contact op. Wij kopen de oldtimer graag van u over of helpen met de verkoop via onze showroom. “Ik wil mijn oldtimer verkopen” verandert binnen een dag naar “Ik heb mijn oldtimer verkocht”. En dat zonder kosten!

VRAAG NU METEEN EEN BOD AAN VOOR UW OLDTIMER.

Wanneer u denkt: ik wil mijn oldtimer verkopen

Voor dat ene moment dat de gedachte “ik wil mijn oldtimer verkopen” in u opkomt, kunt u direct bij mijnoldtimerverkopen.nl in Sassenheim terecht. Wij kopen graag uw oldtimer. Vaak is het een lastige klus om een oude auto zelf te verkopen. Vooral omdat de automarkt constant verandert en niet iedereen nog interesse heeft in oldtimers. Gelukkig hebben wij dat wel. Met onze showroom in Sassenheim, dicht bij Leiden, trekken wij  geïnteresseerden aan waaraan we de oldtimers weer kunnen verkopen. Zo ontvangt u straks een mooie prijs voor uw oldtimer. Denk je dus: “ik wil nu toch echt van mijn oldtimer af”, maak dan gerust een afspraak voor een taxatie.

ONTVANG DIRECT DE HUIDIGE WAARDE VAN UW OLDTIMER.

KUNNEN WE U ERGENS MEE VAN DIENST ZIJN?

Verkoop uw oldtimer binnen 24 uur

Als u nu al rondloopt met het idee: “ik wil van mijn oldtimer af”, kunt u binnen 24 uur hier al vanaf zijn. Maak een afspraak op onze website of neem contact op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 0252 347 176 of mail naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL