Wij kopen oldtimers

Omdat wij het verkoopproces een stuk eenvoudiger te maken, kopen wij oldtimers voor een eerlijke prijs. Bekijk onze website en maak gelijk een afspraak! 

Wij weten uw oldtimer op waarde te schatten

Wij van mijnoldtimerverkopen.nl kopen oldtimers en verhandelen deze vervolgens weer in onze showroom in Katwijk, nabij Leiden. Hierbij maken we geen onderscheid, welk model dan ook: wij kopen uw oldtimer! Dit proces kan snel gaan, van taxatie op locatie tot het ontvangen van een onderbouwd bod binnen 24 uur tijd. Zo verkoopt u zorgeloos uw nostalgische voertuig en bespaart u veel tijd op het lange verkoopproces dat de verkoop vaak met zich meebrengt.

Voor de eerlijkste prijs en een snelle afhandeling zijn wij de juiste partij voor het kopen van uw oldtimer. Al heeft uw oldtimer beschadigingen, wij kopen ook deze oldtimers graag van u over! Uiteraard is het bod dat wij doen afhankelijk van de staat en het model van de auto. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in oldtimers, is het ook mogelijk om uw youngtimer aan ons te verkopen. Wij kijken altijd op vrijblijvende basis naar de mogelijkheden, zonder verdere kosten. Ook verdienen we alleen met de verkoop van uw oldtimer. Onze showroom is een paradijs voor bewonderaars van klassieke auto’s. Wij kopen uw oldtimer en verhandelen deze aan liefhebbers die voor de meeste oldtimers meer willen betalen dan de geschatte waarde.

Veelgestelde vragen

Helemaal niets. Wij halen onze winst uit de verkoopprijs van uw oldtimer.

Mocht u kiezen voor consignatie verkoop, dan betaalt u een percentage over de verkoopprijs. Er worden verder geen kosten in rekening gebracht.

Bij mijnoldtimerverkopen.nl krijgt u direct betaald, nadat u akkoord heeft gegeven.

Dit houd in dat u na akkoord altijd binnen 24 uur het geld op uw rekening heeft staan.

Ja, wij kopen in principe elke oldtimer.

Ook al hangt hij van ellende aan elkaar, wij zullen ten alle tijden een bod doen.

Jazeker. Hoewel onze expertise zich voornamelijk focust op oldtimers, kopen wij ook auto’s die niet tot deze groep behoren.

U bent altijd meer dan welkom om contact met ons op te nemen.

Natuurlijk. Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Bekijk hier onze contactgegevens of maak direct een afspraak.

Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op! 

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een taxatie

Wilt u direct een afspraak maken voor een waardebepaling van een oldtimer of de taxatie van een youngtimer? Neem dan contact met ons op. Wij kopen eenvoudig uw oldtimer van u over en zorgen we voor een snelle en eerlijke afhandeling van de taxatie van uw klassieker. Voor vragen over onze werkwijze omtrent het kopen van oldtimers of voor het maken van een afspraak belt u naar +31 (0) 85 043 05 86.

Scroll naar boven