Ja, ik wil graag een voorstel ontvangen.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten om de verkoopmogelijkheden van uw oldtimer te bespreken. 

Uw oldtimer verkopen voor een eerlijke prijs

Uw oldtimer verkopen, hoe doet u dat? Dit kan via meerdere kanalen, maar u zoekt natuurlijk de snelste manier. Bij mijnoldtimerverkopen.nl verkoopt u uw klassieker met de zekerheid van een eerlijke prijs. Particuliere oldtimerverkoop is vaak een tijdrovend proces, waarbij veel wordt onderhandeld over de prijs. Uw klassieke auto inruilen bij de dealer voor een veel te lage inruilwaarde, daar wordt natuurlijk niemand blij van. Het verkoopproces kan daarmee lastiger worden dan gedacht. Gelukkig helpen wij u graag een handje vanuit onze locatie in Katwijk, nabij Leiden, wanneer u niet weet hoe u uw oldtimer het best kunt verkopen.

Heeft u geen zin om lang te onderhandelen over de verkoopprijs? Wilt u zo spoedig mogelijk een eerlijk bod op uw oldtimer? Dan helpen wij u graag verder. Wij kopen iedere oldtimer voor een transparant overeengekomen prijs. Zowel de taxatie als de aankoop zijn binnen 24 uur te regelen; zonder gedoe en compleet verzorgd. Wilt u meteen weten hoe hoog wij de waarde van uw oldtimer schatten alvorens u deze gaat verkopen? Vul uw kenteken in op onze website en ontvang direct een schatting van de huidige waarde. 

Waarom u kiest voor ons bedrijf?

Denkt u: “Ik wil mijn oldtimer verkopen!”, maar dan wel voor de best mogelijke prijs? Kies dan net als vele anderen voor onze dienstverlening en wij laten u zien hoe het verkopen van uw oldtimer in zijn werk gaat. Wij bieden altijd een eerlijk bedrag voor uw klassieker, veelal meer dan u elders krijgt. Nog niet overtuigd? Lees eens wat anderen over ons zeggen.

DE WEBSITE VOOR OLDTIMER INKOOP

Welkom bij mijnoldtimerverkopen.nl, het snelst groeiende bedrijf om uw oldtimer te verkopen in Nederland en België. Met al meer dan 3.000 gekochte oldtimers door heel Europa en de grootste oldtimershowroom van Nederland, zijn wij vooruitstrevend op het gebied van oldtimers verkopen. Wij zijn een onderdeel van HooG Selections en gespecialiseerd in oldtimers. 

GRATIS ONLINE WAARDEBEPALING VAN UW OLDTIMER

Benieuwd wat uw oldtimer op zal leveren. U ontvangt binnen 30 minuten de geschatte waarde van uw oldtimer. 

EEN TAXATIE OP LOCATIE IN NEDERLAND OF BELGIË

Voordat wij overgaan tot koop komen we graag bij u langs om de oldtimer zelf te bekijken. Zo waardborgen wij onze kwaliteit. 

ALTIJD EEN EERLIJK EN VRIJBLIJVEND BOD

95% van alle oldtimers ontvangen een positief bod direct na de taxatie op locatie. 

Laatste klantervaringen

Christine Lawson

Ik heb gisteren mijn MG via het formulier ingediend, vandaag is hij opgehaald. Voor mijn huis ging alles goed. Zeer tevreden over de wegligging en de snelheid.

-MG B Roadster uit 1974

Carolyn Carpenter

Ik kwam bij u terecht via een vriend die u zijn Porsche 356 verkocht.Na 4 jaar restauratie was het tijd om afscheid te nemen van mijn Land Rover 3 Serie.Bedankt voor de vlotte afhandeling!

– Land Rover 88″ Series 3 uit 1979

Carolyn Carpenter

Ik wilde de auto niet zelf verkopen en allerlei vreemden voor de deur hebben staan. Daarom bood ik je mijn Mercedes aan, ik accepteerde het aanbod en dezelfde week kreeg je de auto terug. Het is goed.

-Mercedes SL-klasse 320 (R129) uit 2001

Carolyn Carpenter

Ik ben ook een liefhebber van oldtimers en ik heb mijn vriend geholpen je zijn Volvo 240 te verkopen. Als ik mijn Citroën 2CV verkoop, weet ik met wie ik moet praten,
Dankjewel!

– Volvo 240 (P245) uit 1986

DE VOORDELEN VAN
MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Kunnen wij u ergens mee helpen?

"Maak een afspraak voor een taxatie"

Hoe kunt u uw oldtimer zo spoedig en eenvoudig mogelijk verkopen? Met onze dienstverlening! Zo bespaart u veel tijd en moeite. Bij ons kunt u oldtimers kosteloos laten taxeren en snel verhandelen.  Maak een afspraak of bel voor meer informatie naar +31 (0) 85 043 05 86. Wilt u ons liever mailen? Dat kan naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

Scroll naar boven