Youngtimer taxatie

Plan uw youngtimer bij ons in voor een gratis taxatie. Wij doen direct een bod om u zo snel mogelijk te helpen. Maak een afspraak op onze website! 

> Youngtimer taxatie

Plan uw youngtimer in voor taxatie

Bij mijnoldtimerverkopen.nl kunt u vrijblijvend uw youngtimer voor taxatie inplannen. Zo laat u de waarde van uw youngtimer bepalen en vastleggen middels taxeren. Naast oldtimers kopen wij bovendien ook youngtimers graag van u over. Wij komen hierbij bij u thuis langs voor de taxatie van uw youngtimer, zonder dat hier verdere kosten aan verbonden zijn. Door de taxatie van uw youngtimer in regio Zuid-Holland zelf uit te voeren, kunnen wij een concreet bod doen op uw auto. De keuze om deze vervolgens te verkopen ligt volledig bij u. Eén ding is zeker: onze experts hebben de juiste kennis van old- en youngtimers en kunnen dan ook nauwkeurig de waarde van uw youngtimer bepalen. Zo ontvangt u altijd een reële prijs bij de verkoop, waarbij wij uiteraard de afhandeling en RDW-vrijwaring regelen.

Uw youngtimer inplannen voor een gratis taxatie op locatie

Wij kopen oldtimers, maar ook youngtimers en andere oude auto’s. Youngtimers zijn nostalgische auto’s die nét niet oud genoeg zijn om oldtimers genoemd te worden. Een youngtimer is soms lastig te verkopen, maar wij van mijnoldtimerverkopen.nl in Zuid-Holland voeren graag een taxatie uit en verkopen de auto vervolgens in onze showroom. Als u uw youngtimer wilt laten taxeren, kunt u een vrijblijvende afspraak voor een taxatie op locatie inplannen op een door u gekozen datum en tijd. De taxatie van uw youngtimer is in de meeste gevallen al binnen 25 minuten voltooid. Na het bepalen van de waarde van uw youngtimer en het vastleggen hiervan middels taxeren, ontvangt u vrijwel direct een aantrekkelijk bod. Gaat u hiermee akkoord? Dan handelen we de verkoop af en nemen wij uw wagen direct mee naar onze showroom in Katwijk, nabij Leiden.

Uw youngtimer inplannen voor een gratis taxatie op locatie

Overweegt u om uw youngtimer te verkopen en wilt u daarom de waarde van het voertuig laten bepalen door experts? Bent u benieuwd wat uw youngtimer waard is en wilt u deze daarom
direct laten taxeren? Maak dan een afspraak voor de taxatie van uw youngtimer door onze specialisten uit Zuid-Holland. Indien u vragen heeft over hoe wij de waarde van uw youngtimer bepalen en deze vastleggen middels taxeren, neemt u contact met ons op. Ubereikt ons via +31 (0) 85 043 05 86 of   showroom@mijnoldtimerverkopen.nl

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next
Scroll naar top