Uw youngtimer laten inplannen voor taxatie

Plan uw youngtimer bij ons in voor een gratis taxatie. Wij doen direct een bod om u zo snel mogelijk te helpen. Maak een afspraak op onze website! 

100% gratis

Bij mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk kunt u vrijblijvend voor uw youngtimer een taxatie inplannen. Zo laat u de waarde van uw youngtimer bepalen en vastleggen middels taxeren. Naast oldtimers kopen wij bovendien ook youngtimers graag van u over. Wij komen hierbij bij u thuis langs voor de taxatie van uw youngtimer, zonder dat hier verdere kosten aan verbonden zijn. Door de taxatie van uw youngtimer in regio Zuid-Holland zelf uit te voeren, kunnen wij een concreet bod doen op uw auto. De keuze om deze vervolgens te verkopen ligt volledig bij u. Eén ding is zeker: onze experts hebben de juiste kennis van old- en youngtimers en kunnen dan ook nauwkeurig de waarde van uw youngtimer bepalen. Zo ontvangt u altijd een reële prijs voor de verkoop, waarbij wij uiteraard de afhandeling en RDW-vrijwaring regelen.

Veelgestelde vragen

Helemaal niets. Wij halen onze winst uit de verkoopprijs van uw oldtimer.

Mocht u kiezen voor consignatie verkoop, dan betaalt u een percentage over de verkoopprijs. Er worden verder geen kosten in rekening gebracht.

Bij mijnoldtimerverkopen.nl krijgt u direct betaald, nadat u akkoord heeft gegeven.

Dit houd in dat u na akkoord altijd binnen 24 uur het geld op uw rekening heeft staan.

Ja, wij kopen in principe elke oldtimer.

Ook al hangt hij van ellende aan elkaar, wij zullen ten alle tijden een bod doen.

Jazeker. Hoewel onze expertise zich voornamelijk focust op oldtimers, kopen wij ook auto’s die niet tot deze groep behoren.

U bent altijd meer dan welkom om contact met ons op te nemen.

Natuurlijk. Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Bekijk hier onze contactgegevens of maak direct een afspraak.

Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, neem dan gerust contact met ons op! 

Uw youngtimer laten inplannen voor een gratis taxatie op locatie

Wij kopen oldtimers, maar ook youngtimers en andere oude auto’s. Youngtimers zijn nostalgische auto’s die nét niet oud genoeg zijn om oldtimers genoemd te worden. Een youngtimer verkopen laat u doen door ons, want als specialist in oldtimers verkopen voeren graag een taxatie uit en verkopen de auto vervolgens in onze showroom. Als u uw youngtimer wilt laten taxeren, kunt u een vrijblijvende afspraak voor een taxatie op locatie inplannen op een door u gekozen datum en tijd. De taxatie van uw youngtimer is in de meeste gevallen al binnen 25 minuten voltooid. Na het bepalen van de waarde van uw youngtimer, ontvangt u vrijwel direct een aantrekkelijk bod na deze taxatie. Gaat u hiermee akkoord? Dan handelen we de verkoop af en nemen wij uw wagen direct mee naar onze showroom.

Maak direct een afspraak om uw youngtimer te taxeren

Overweegt u om uw youngtimer te verkopen en wilt u daarom de waarde van het voertuig laten bepalen door experts? Bent u benieuwd wat uw youngtimer waard is en wilt u deze daarom direct laten taxeren? Schakel ons in voor de taxatie op locatie van uw youngtimer. Indien u vragen heeft over hoe wij de waarde van uw youngtimer bepalen en deze vastleggen middels taxeren, neemt u contact met ons op.