Mijn oldtimer verkopen, hoe doe ik dat?

Uw oldtimer inkopen kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Start nu en ontvangt binnen 30 minuten een akkoord of tegenbod.

Vraagt u zich af: “Mijn oldtimer verkopen, hoe doe ik dat?”. De vraag hoe u uw oldtimer kunt verkopen, is vanaf nu verleden tijd. Mijnoldtimerverkopen.nl is het snelst groeiende bedrijf om uw oldtimer auto snel te verkopen aan een nieuwe liefhebber in Nederland. Met al meer dan 3.000 gekochte oldtimers door heel het land en de grootste oldtimershowroom van Nederland, zijn wij vooruitstrevend op het gebied van oldtimers verkopen. Een oldtimer verkopen aan een nieuwe liefhebber is ons doel. Wij zijn een onderdeel van HooG Selections en gespecialiseerd in oldtimers.

Een oldtimer verkopen: hoe doet u dat voor een eerlijke prijs?

Vraagt u zich af hoe u snel uw oldtimer auto kunt verkopen aan ons of aan een nieuwe liefhebber? Uw oldtimer verkopen kan bij onze autozaak binnen 24 uur, tegen een eerlijke prijs. Deze prijs zal in goed overleg vastgesteld worden. Daarnaast kunt u meteen online een kentekencheck doen om de huidige dagwaarde van uw nostalgische voertuig te ontdekken. Maak vervolgens kosteloos een afspraak voor een taxatie van uw klassieker. In slechts 25 minuten wordt uw oldtimer auto getaxeerd en ontvangt u een bod op uw oldtimer, zodat u deze snel kunt verkopen. Accepteert u dit bod? Dan ronden wij het verkopen van uw oldtimer af. We maken direct het geld over en u krijgt de RDW-vrijwaring meteen mee naar huis. Zo simpel kan het snel verkopen van uw oldtimer auto zijn. Wilt u liever zelf de controle houden over de verkoop? Dan kunt u er bij ons voor kiezen om uw oldtimer te verkopen middels consignatieverkoop in onze showroom in Katwijk. Hoe dan ook, uw oldtimer komt altijd terecht bij een liefhebber door hem bij via ons te verkopen.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem contact met ons op om uw oldtimer te verkopen aan een liefhebber

Denkt u: “Ik wil mijn oldtimer verkopen!”, maar weet u niet hoe u uw oldtimer kunt verkopen? Wij zijn dé expert in oldtimers verkopen! 95% van alle eigenaren van oldtimers ontvangen een positief bod na de taxatie op locatie. Na de online waardebepaling, komen wij bij u langs om de taxatie af te ronden. Wij zorgen vervolgens voor de verkoop van uw oldtimer auto. Maak een online een afspraak wanneer u uw oldtimer auto snel aan een nieuwe liefhebber wilt verkopen!

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next