Ik wil mijn oldtimer verkopen

Denkt u ineens: “ik wil mijn oldtimer verkopen”? Ga dan naar onze website en maak een afspraak om
uw oldtimer gratis te laten taxeren op locatie.

Er kan een dag komen dat u denkt: “Ik wil mijn oldtimer verkopen!”. Dit kunt u om wat voor reden dan ook besluiten. Misschien is uw oldtimer aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwere auto. Hoe dan ook, zodra u denkt: “Ik wil van mijn oldtimer af”, neemt u met ons contact op. De specialisten van mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk kopen de oldtimer graag van u over of helpen met de verkoop via onze showroom. “Ik wil mijn oldtimer verkopen” verandert binnen een dag naar “Ik heb mijn oldtimer verkocht”, en dat zonder kosten!

Wanneer u denkt: “Ik wil mijn oldtimer verkopen”

Wanneer de gedachte “ik wil mijn oldtimer verkopen in u opkomt, kunt u direct bij ons oldtimerbedrijf terecht. Wij kopen graag uw oldtimer. Vaak is het een lastige klus om een oude auto zelf te verkopen. Vooral omdat de automarkt constant verandert en niet iedereen interesse heeft in oldtimers. Gelukkig hebben wij dat wel. Met onze showroom trekken wij geïnteresseerden aan, aan wie we de nostalgische voertuigen weer kunnen verkopen. Zo ontvangt u straks een mooie prijs voor uw oldtimer. Denkt u dus: “Ik wil nu toch echt van mijn oldtimer af”, maak dan gerust een afspraak voor de taxatie van uw oldtimer.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Profiteer van de verkoop van uw oldtimer binnen 24 uur

Als u momenteel rondloopt met het idee: “Ik wil van mijn oldtimer af”, dan kunt u hier binnen 24 uur al vanaf zijn. Wij helpen u graag met de verkoop via onze showroom. Maak simpelweg een afspraak op onze website. U kunt ook contact met ons opnemen zodat onze medewerkers u meer informatie kunnen geven.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Vorige
Volgende
Scroll naar boven