Oldtimer taxatie
Zuid-Holland

Voor de verkoop van uw oldtimer, kunt u gemakkelijk een taxatie laten doen bij ons in Zuid-Holland of
bij u op locatie. Maak direct een afspraak online!

Taxatie van uw oldtimer in Zuid-Holland

Als u uw oldtimer wilt verkopen, kunt u gemakkelijk een taxatie laten doen bij ons in Zuid-Holland. Ook in de rest van het land kunt u een taxatie op locatie inplannen voor uw klassieker. Wij komen gewoon bij u thuis om de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen; het is niet eens nodig om de deur uit te gaan! Wij zorgen vervolgens voor een eerlijk en onderbouwd bod. Accepteert u dit bod? Dan kan uw oldtimer binnen 24 uur al verkocht zijn. Zo snel kan het gaan na het bepalen van de dagwaarde van uw oldtimer en de taxatie van uw klassieker.

Uw oldtimer voor taxatie inplannen in Zuid-Holland

Onze showroom is te vinden in Katwijk, vlak bij Leiden. Gelukkig kunnen wij de dagwaarde van uw oldtimer op locatie bepalen, zodat u niet naar Zuid-Holland hoeft te reizen voor de taxatie van uw klassieker. Door de expertise van mijnoldtimerverkopen.nl kunnen wij nauwkeurig de dagwaarde van uw oldtimer bepalen en een zorgvuldig bod doen. Aan de taxatie alvorens het verkopen van uw klassieker zijn verder geen kosten verbonden, en u bent vrij om het bod af te slaan als het niet bevalt. Bij acceptatie van het bod maken wij het geld direct over en regelen wij de papierenafhandeling voor u. De oldtimer brengen wij na taxatie en verkoop ook direct naar onze showroom, om uw oude auto in Zuid-Holland te verkopen.

Taxatie in laten plannen

Via het formulier op onze website kunt u gemakkelijk een taxatie van uw klassieker inplannen. Wij zorgen dat we op de juiste datum en het juiste tijdstip aanwezig zijn om de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen en gelijk een bod te doen. Kunt u door omstandigheden toch niet op de afgesproken datum? Dan is het altijd mogelijk om de afspraak voor de taxatie van uw klassieker af te zeggen of te verzetten. 

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next

Maak direct een afspraak

Wilt u uw oldtimer inplannen voor taxatie bij ons bedrijf in Zuid-Holland? Maak dan direct online een afspraak of bel ons even bij eventuele vragen. Wij komen dan graag bij u langs om de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen. U bereikt ons via +31 (0) 85 043 05 86 of showroom@mijnoldtimerverkopen.nl