Taxatie van uw oldtimer in Zuid-Holland

Voor de verkoop van uw oldtimer, kunt u gemakkelijk een taxatie laten doen bij ons in Zuid-Holland of
bij u op locatie. Maak direct een afspraak online!

Als u uw oldtimer wilt verkopen, kunt u gemakkelijk een taxatie laten uitvoeren bij mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk, in Zuid-Holland. Ook in de rest van het land kunt u een taxatie op locatie inplannen. Wij komen gewoon bij u thuis om de dagwaarde te bepalen; het is niet eens nodig om de deur uit te gaan! Wij zorgen vervolgens voor een eerlijk en onderbouwd bod. Accepteert u dit bod? Dan kan uw oldtimer binnen 24 uur al verkocht zijn. Zo snel kan het gaan.

Uw oldtimer voor taxatie inplannen

Gelukkig kunnen wij de dagwaarde van uw oldtimer bepalen op locatie, zodat u niet hoeft te reizen voor de taxatie van uw oldtimer. Door onze expertise kunnen wij zorgvuldig een bod doen. Aan de taxatie alvorens het verkopen van uw klassieker zijn verder geen kosten verbonden, en u bent vrij om het bod af te slaan als het niet bevalt. Bij acceptatie van het bod maken wij het geld direct over en regelen wij de papierenafhandeling voor u. De oldtimer brengen wij na taxatie en verkoop ook direct naar onze showroom, om uw oude auto in Zuid-Holland te verkopen.

Taxatie in laten plannen op een datum naar wens

U kunt gemakkelijk een taxatie van uw klassieker op locatie inplannen. Wij zorgen dat we op de juiste datum en het juiste tijdstip aanwezig zijn voor de taxatie en we u gelijk een bod kunnen te doen. Kunt u door omstandigheden toch niet op de afgesproken datum langskomen? Dan is het altijd mogelijk om de afspraak voor de taxatie van uw oldtimer af te zeggen of te verzetten.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next

Maak direct een afspraak voor een taxatie op locatie

Wilt u uw oldtimer inplannen voor taxatie bij ons bedrijf? Maak dan direct online een afspraak of bel ons even bij eventuele vragen. Wij komen dan graag bij u langs zodat u de deur niet uit hoeft. U bereikt ons via +31 (0) 85 043 05 86. De oldtimer-verkoopadviseur vertelt u dan graag meer over het proces.