Een oude auto verkopen in Zuid-Holland

Wilt u uw oude auto verkopen in de regio Zuid-Holland? Wij kunnen altijd nieuwe oldtimers gebruiken.

Klik de button hieronder en verkoop ook uw klassieker vandaag nog.

> Oude auto verkopen
Zuid-Holland

Wilt u een oude auto verkopen in de regio Zuid-Holland? Bij mijnoldtimerverkopen.nl in Katwijk, te Zuid-Holland, zijn we altijd op zoek naar nieuwe modellen en kopen we uw oude auto graag van u over wanneer u deze wilt verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in oldtimers en bezitten ruime kennis op het gebied van klassieke auto’s.

Eenvoudig uw oude auto bij ons verkopen

Wilt u graag van uw oude auto af, maar weet u niet precies hoe u deze het best kunt verkopen? Dan doen we graag een bod; wij zijn namelijk gespecialiseerd in oldtimerinkoop. Het is tevens mogelijk om de classic car in onze showroom te laten plaatsen, zodat wij uw oude auto voor u kunnen verkopen tegen een klein percentage van de verkoopprijs. U kunt eenvoudig de waarde van uw auto online laten bepalen. Hiervoor hebben wij alleen het kenteken nodig. Deze service is geheel gratis, net als de taxatie van de oldtimer door een expert. Zo eenvoudig én voordelig is het verkopen van een oude auto bij ons.

Doe de gratis online waardebepaling of maak een afspraak

Wilt u direct weten voor welke prijs u uw oude auto kunt verkopen? Doe dan vandaag nog een gratis online waardebepaling op onze website of maak direct een afspraak. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen over het verkopen van een oude auto in of aan onze showroom? Bel dan naar +31 (0) 85 043 05 86.