Uw oude auto wegdoen in Zuid-Holland

Uw oldtimer inkopen kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Start nu en ontvangt binnen 30 minuten een akkoord of tegenbod.

Beschikt u over een oude auto, bijvoorbeeld een youngtimer of een oldtimer, die u graag wilt wegdoen in regio Zuid-Holland? Ga dan in zee met mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk! Wij verzorgen de taxatie, brengen een reëel bod uit en regelen bij interesse direct de volledige afhandeling. Een oude auto wegdoen was nog nooit zo eenvoudig én voordelig als met behulp van onze zaak.

Uw oude auto wegdoen kan bij ons op verschillende manieren

Er zijn bij ons twee manieren waarop u uw oldtimer kunt verkopen, waarover we u graag informeren. U heeft de mogelijkheid om de auto door ons te laten taxeren en deze vervolgens direct aan ons te verkopen. Hierbij profiteert u van een transparant proces en een goede prijs. Middels deze service bent u snel van de oude auto af die u wilt wegdoen. Wilt u het verkoopproces graag samen met ons doen? Dan is het mogelijk om middels consignatieverkoop de auto te laten plaatsen in onze showroom. Dit duurt vaak langer, maar u houdt wel zelf grip op het verkoopproces. De keuze is natuurlijk geheel aan u, maar waar u ook voor kiest: wij zijn graag uw partner.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Maak een afspraak voor het wegdoen van uw auto

Zoekt u een bedrijf dat u kan helpen bij het wegdoen van uw oude auto? Als specialist in oldtimerinkoop kunnen wij wat voor u betekenen. Maak direct een afspraak voor taxatie of laat ons weten op welke manier u uw oude auto wilt wegdoen met behulp van onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 85 043 05 86.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next