Uw oldtimer van taxatie laten voorzien in regio Den Haag

Voor de verkoop van uw oldtimer, kunt u gemakkelijk een taxatie laten doen bij ons in Zuid-Holland of
bij u op locatie. Maak direct een afspraak online!

Beschikt u over een oldtimer die u graag van taxatie wilt laten voorzien en bent u woonachtig in regio Den Haag? Dan komen de specialisten van mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk graag bij u op locatie in Den Haag of omstreken langs om nauwkeurig de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen en vast te leggen middels taxeren. Binnen slechts 25 minuten weet u al wat uw nostalgische voertuig vandaag de dag waard is!

Een oldtimer van taxatie laten voorzien in regio Den Haag en direct verhandelen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw oldtimer wilt laten taxeren. Doet u dit omdat u de oldtimer graag wilt verkopen? Dan zijn wij dé aangewezen partij om de taxatie van de oldtimer uit te voeren. Wanneer een van onze specialisten bij u langskomt om de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen, kunnen zij na het taxeren namelijk vrijwel direct een bod op de wagen doen. Zo kunt u uw oldtimer van taxatie laten voorzien én hem direct verhandelen. Daarbij profiteert u te allen tijde van een transparant proces en een eerlijk bod op uw voertuig. Als specialisten in oldtimerinkoop weten we namelijk alles over oldtimers en wat deze bijzondere voertuigen tegenwoordig waard zijn.

Maak direct een afspraak om de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen

Is uw interesse gewekt voor onze dienstverlening met betrekking tot de taxatie van een oldtimer? Wilt u graag de dagwaarde van uw oldtimer laten bepalen en vastleggen middels taxeren? Maak direct een afspraak voor een taxatie van uw klassieker. Wenst u meer informatie over het bepalen van de dagwaarde van uw oldtimer? Neem dan contact op met onze zaak.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next