Youngtimer verkopen

Wilt u uw youngtimer verkopen, maar krijgt u geen goed aanbod? Onze experts zorgen voor een eerlijke prijs. Neem direct contact op via onze website!

Uw youngtimer verkopen

Wilt u uw youngtimer op een snelle, eenvoudige manier verkopen tegen een scherpe prijs? Wij van mijnoldtimerverkopen.nl zijn altijd geïnteresseerd in nostalgische auto’s en doen graag in goed overleg een scherp bod. Onze specialisatie ligt in de in- en verkoop van oldtimers, maar ook als u een youngtimer wilt verkopen in Den Haag of elders in het land, staan wij voor u klaar. 

Uw youngtimer tegen een goede en
eerlijke prijs verkopen

Bij ons bent u gegarandeerd van een eerlijke prijs voor uw youngtimer. Wij schatten de auto op waarde op basis van verschillende criteria, waaronder de staat van de wagen. Zo bent u verzekerd van een aantrekkelijk bod voor de youngtimer die u wilt verkopen in Den Haag of elders. Door onze transparante werkwijze heeft u altijd inzicht in het proces, ook als u ervoor kiest om uw youngtimer te verkopen via onze showroom in Katwijk, nabij Leiden. Door gebruik te maken van consignatieverkoop haalt u het maximale uit de verkoop, wanneer u uw oude auto wilt wegdoen. Hierbij proberen wij uw youngtimer binnen drie maanden te verkopen voor een goede prijs. Wij vragen enkel een klein percentage van de uiteindelijke verkoopprijs voor deze dienstverlening. 

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem contact op voor meer informatie

Bent u woonachtig in Den Haag of elders in het land en heeft u interesse om uw youngtimer of andere oude auto aan ons te verkopen? Neem dan direct contact met ons op via +31 (0) 85 043 05 86 of showroom@mijnoldtimerverkopen.nl voor verdere informatie over het verkopen van uw youngtimer in regio Den Haag. Dit is geheel vrijblijvend. Direct online een afspraak maken is tevens mogelijk. 

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next
Scroll naar top