Oude auto wegdoen Zuid-Holland

Voor de verkoop van uw oldtimer, kunt u gemakkelijk een taxatie laten doen bij ons in Zuid-Holland of
bij u op locatie. Maak direct een afspraak online!

Uw oude auto wegdoen in Zuid-Holland

Beschikt u over een oude auto, bijvoorbeeld een youngtimer of een oldtimer, die u graag wilt wegdoen in regio Zuid-Holland? Ga dan in zee met mijnoldtimerverkopen.nl! Wij verzorgen de taxatie, brengen een reëel bod uit en regelen bij interesse direct de volledige afhandeling. Een oude auto wegdoen was nog nooit zo eenvoudig én voordelig als met behulp van onze zaak in Zuid-Holland.

Uw oude auto wegdoen kan bij ons in Zuid-Holland op verschillende manieren

Er zijn bij ons twee manieren hoe u uw oldtimer kunt verkopen, waarover we u graag informeren. U heeft de mogelijkheid om de auto door ons te laten taxeren en deze vervolgens direct aan ons te verkopen. Hierbij profiteert u van een transparant proces en een goede prijs. Middels deze service, die we aanbieden bij onze zaak in Zuid-Holland, bent u snel van de oude auto af die u wilt wegdoen. Wilt u het verkoopproces graag samen met ons doen? Dan is het mogelijk om middels consignatieverkoop de auto te laten plaatsen in onze showroom in Katwijk, nabij Leiden. Dit duurt vaak langer, maar u houdt wel zelf grip op het verkoopproces. De keuze is natuurlijk geheel aan u, maar waar u ook voor kiest: wij zijn graag uw partner.

Maak kenbaar wat we voor u kunnen betekenen

Wat mogen wij als specialist in oldtimerinkoop voor u betekenen? Maak direct een afspraak voor taxatie of laat ons weten op welke manier u uw oude auto wilt wegdoen met behulp van onze specialisten in Zuid-Holland. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 85 043 05 86 of een e-mail te sturen naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next

Maak direct een afspraak

Wilt u uw oldtimer inplannen voor taxatie bij ons bedrijf in Zuid-Holland? Maak dan direct online een afspraak of bel ons even bij eventuele vragen. Wij komen dan graag bij u langs om de dagwaarde van uw oldtimer te bepalen. U bereikt ons via +31 (0) 85 043 05 86 of showroom@mijnoldtimerverkopen.nl

Scroll naar top