Oldtimerinkoop

Uw oldtimer inkopen kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Start nu en ontvangt binnen 30 minuten een akkoord of tegenbod.

Mijnoldtimerverkopen.nl uit Katwijk is dé specialist in oldtimerinkoop in Nederland. Door de jaren heen hebben wij al een heleboel particulieren geholpen bij het verkopen van hun nostalgische wagens. Wilt u ook hulp hierbij ontvangen? Kies er dan voor om de wagen direct aan ons te verkopen of houd het proces zelf in handen met behulp van onze eigen showroom.

Wat maakt ons dé specialist in oldtimerinkoop?

Als ervaren oldtimerspecialist hebben we gedurende ons bestaan al ruim 3.000 oldtimers ingekocht en doorverkocht in onze eigen showroom. Deze showroom is bovendien de grootste oldtimershowroom van Nederland. Dat zijn de voornaamste redenen waarom wij onszelf met recht een specialist in oldtimerinkoop mogen noemen. Daarbij komt onze uitstekende dienstverlening wanneer u uw klassieker wilt verkopen. We bieden hierbij namelijk twee mogelijkheden aan: of u verkoopt de wagen na een gratis taxatie direct aan ons, of u kiest voor consignatieverkoop in de showroom. Wilt u dus uw oldtimer verkopen? Met onze specialisatie in oldtimerinkoop bent u als klant altijd verzekerd van een goede prijs en een correcte afhandeling. U kunt ook bij ons terecht voor youngtimerinkoop.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie voor de inkoop

Bent u benieuwd wat wij met onze oldtimerinkoop concreet voor u kunnen betekenen wanneer u uw oude auto wilt wegdoen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 85 043 05 86. Het is tevens mogelijk om direct een afspraak in te plannen voor een taxatie en de verkoop van uw auto.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Vorige
Volgende
Scroll naar boven