Ja, ik wil graag een voorstel ontvangen.

UW GEGEVENS:
OLDTIMER GEGEVENS:
OVERIGE GEGEVENS:

Gaat er iets mis met het invullen of versturen van het formulier? U kunt de voertuiggegevens en foto’s ook mailen naar info@mijnoldtimerverkopen.nl

Geweldige reviews!

4.5/5
S. Kluisterveen
S. Kluisterveen
Verkocht: BMW 326 Sedan
Lees verder
Het bedrag keurig netjes ontvangen. Faire prijs gekregen voor mijn auto.
J. van Durnen
J. van Durnen
Verkocht: Fiat 1200 Cabriolet
Lees verder
Leuke gasten, echt hart voor de zaak. En ik heb een mooie deal gekregen voor mijn oldtimer. Bedankt.
Ger van der Brink
Ger van der Brink
Verkocht: Ford Mustang 1967
Lees verder
Een Prima prijs gekregen voor mijn mustang. Snelle en professionele afhandeling.
Mvr. Meinders
Mvr. Meinders
Verkocht: Jaguar E-Type
Lees verder
Bedankt voor de vlotte verkoop. Jullie waren erg behulpzaam. Voor iedereen die zijn oldtimer zonder gedoe wil verkopen raad ik deze site aan.
Sergio H.
Sergio H.
Verkocht: MG A 1500
Lees verder
Ik zal hem wel missen, maar koop zeker weer zoiets. Bedankt voor de service.
Fam. Verbeek
Fam. Verbeek
Verkocht: Austin Healey BN4
Lees verder
Goede prijs en hebben meteen weer een nieuwe gekocht. Nu 1tje met wat meer power onder de kap.
Dhr. R.F.Wieringa
Dhr. R.F.Wieringa
Verkocht: Fiat 850 Sport Coupe
Lees verder
De verkoop van mijn auto ging zonder problemen. En de betaling was dezelfde dag ontvangen. Jullie doen wat jullie beloven, dat is fijn. Heel erg bedankt en met vriendelijke groet.

DE VOORDELEN VAN
MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Mijn oldtimer verkopen, hoe doe ik dat?

Uw oldtimer verkopen, hoe doet u dat? Dit kan via meerdere kanalen, maar u zoekt natuurlijk de snelste manier. Bij mijnoldtimerverkopen.nl verkoopt u uw klassieker met de zekerheid van een eerlijke prijs. Particuliere oldtimerverkoop is vaak een tijdrovend proces, waarbij veel wordt onderhandeld over de prijs. Uw klassieke auto inruilen bij de dealer voor een veel te lage inruilwaarde, daar wordt natuurlijk niemand blij van. Het verkoopproces kan daarmee lastiger worden dan gedacht. Gelukkig helpen wij u graag een handje vanuit onze locatie in Katwijk, nabij Leiden, wanneer u niet weet hoe u uw oldtimer het best kunt verkopen.

Uw oldtimer verkopen voor een eerlijke prijs

Heeft u geen zin om lang te onderhandelen over de verkoopprijs? Wilt u zo spoedig mogelijk een eerlijk bod op uw oldtimer? Dan helpen wij u graag verder. Wij kopen iedere oldtimer voor een transparant overeengekomen prijs. Zowel de taxatie als de aankoop zijn binnen 24 uur te regelen; zonder gedoe en compleet verzorgd. Wilt u meteen weten hoe hoog wij de waarde van uw oldtimer schatten alvorens u deze gaat verkopen? Vul uw kenteken in op onze website en ontvang direct een schatting van de huidige waarde. 

Waarom u kiest voor ons bedrijf?

Denkt u: “Ik wil mijn oldtimer verkopen!”, maar dan wel voor de best mogelijke prijs? Kies dan net als vele anderen voor onze dienstverlening en wij laten u zien hoe het verkopen van uw oldtimer in zijn werk gaat. Wij bieden altijd een eerlijk bedrag voor uw klassieker, veelal meer dan u elders krijgt. Nog niet overtuigd? Lees eens wat anderen over ons zeggen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Maak een afspraak voor een taxatie

Hoe kunt u uw oldtimer zo spoedig en eenvoudig mogelijk verkopen? Met onze dienstverlening! Zo bespaart u veel tijd en moeite. Bij ons kunt u oldtimers kosteloos laten taxeren en snel verhandelen. Maak een afspraak of bel voor meer informatie naar +31 (0) 85 043 05 86. Wilt u ons liever mailen? Dat kan naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

Scroll naar top