Oldtimer-verkoopadviseur

Uw oldtimer inkopen kan vaak al binnen 24 uur geregeld zijn. Start nu en ontvangt binnen 30 minuten een akkoord of tegenbod.

Mijnoldtimerverkopen.nl is een oldtimer-verkoopadviseur en we gaan er 100% voor om uw auto zonder gedoe te verkopen. Dankzij onze ruime ervaring in de autobranche en ons enthousiaste team zorgen we van a tot z voor de verkoop van uw nostalgische wagen. Dit betekent dus: geen vervelende onderhandelingen, een kosteloze dienstverlening en snel een mooie aanvulling op uw bankrekening.

Wij zorgen als oldtimer-verkoopadviseur voor een correcte verkoop van a tot z

Als specialist in het verkopen van oldtimers is het ons doel dat u een uitstekende prijs ontvangt voor de wagen die u bij ons aanbiedt. Dankzij enkele stappen bent u zo van uw wagen af. Wilt u bijvoorbeeld uw Aston Martin verkopen? Geen probleem, wij komen gratis bij u op locatie op de dag dat het u uitkomt. Bij aankomst beoordelen we uw auto op eventuele schade, accessoires, opties en andere bijzonderheden. Na het taxeren van uw oldtimer, geven we u een goed bod. Tijdens het gehele proces zullen we u als oldtimer-verkoopadviseur begeleiden.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Maak een afspraak om uw auto zonder gedoe te verkopen

Uw oude auto zonder gedoe verkopen? Geen probleem! Wij ontzorgen u als oldtimer-verkoopadviseur bij het gehele proces van de verkoop. Na het accepteren van het bod staat het geld binnen 24 uur op uw rekening. Wij doen er alles aan om u de beste ervaring te geven. Maak eenvoudig online een afspraak. Bij vragen vooraf kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next