Klassieker verkopen

Wilt u uw klassieker tegen een eerlijke prijs verkopen? Wij maken kosteloos een taxatie en doen direct een bod. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Heeft u de beslissing genomen om uw klassieker te verkopen? Bij mijnoldtimerverkopen.nl in Katwijk, te Zuid-Holland, helpen we u graag bij het verkopen van uw klassieke wagen. Het is niet altijd gemakkelijk om een koper te vinden voor uw klassieke auto en al helemaal niet om deze voor de juiste prijs te verkopen. Gelukkig zijn wij geïnteresseerd in deze voertuigen en doen wij altijd een eerlijk bod op basis van het model en de staat van de klassieke wagen, wanneer u deze wilt verkopen. Ook is het verkopen van uw klassieke auto vaak al binnen één dag geregeld!

Uw klassieker voor een goede prijs aan ons verkopen

Wilt u uw oude auto verkopen? Elke oldtimer is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Dat maakt het in- en verkopen van een klassieke wagen zo bijzonder voor onze autozaak. Doordat veel mensen interesse hebben in de historie en dit type auto, blijven deze classic cars op de markt. Door de interesse van deze bewonderaars kunnen wij een mooie rol spelen bij het verkopen van uw klassieker. Het is niet altijd makkelijk om een klassieke auto te verkopen. Door onze deskundigheid kunnen wij de oldtimers nauwkeurig op waarde schatten. Zo kunt u direct uw youngtimer verkopen zonder gedoe of onnodige kosten.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Direct uw klassieke wagen verkopen met behulp van onze zaak

Wilt u zo snel mogelijk uw klassieker verkopen, maar wel voor een goede prijs? U maakt bij ons direct een afspraak voor een taxatie. Ook neemt u contact met ons op om de mogelijkheden voor het verkopen van uw klassieke wagen te bespreken. Zo kunt u uw klassieke auto al binnen 24 uur aan ons verkopen. Wilt u de klassieker liever verkopen via onze showroom? Ook dat behoort tot de opties.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Vorige
Volgende
Scroll naar boven