Klassieker verkopen

Wilt u uw klassieker tegen een eerlijke prijs verkopen? Wij maken kosteloos een taxatie en doen direct een bod. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Uw klassieker verkopen met
mijnoldtimerverkopen.nl

Heeft u de beslissing genomen om uw klassieker te verkopen? Wij van mijnoldtimerverkopen.nl in Katwijk, nabij Leiden te Zuid-Holland, helpen u graag bij het verkopen van uw klassieke wagen. Het is niet altijd gemakkelijk om een goede koper te vinden voor uw klassieke auto, en al helemaal niet om deze voor de juiste prijs te verkopen. Gelukkig zijn wij geïnteresseerd in deze voertuigen en doet onze zaak in Zuid-Holland altijd een eerlijk bod op basis van het model en de staat van de klassieke wagen, wanneer u deze wilt verkopen. Ook is het verkopen van uw klassieke auto vaak al binnen één dag geregeld!

Uw klassieker voor een goede prijs
aan ons verkopen

Elke oldtimer is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Dat maakt het in- en verkopen van een klassieke wagen zo bijzonder voor onze zaak in Zuid-Holland. Doordat veel mensen interesse hebben in de historie en dit type auto, blijven deze classic cars op de markt. Door de interesse van deze bewonderaars kunnen wij een mooie rol spelen bij het verkopen van uw klassieker. Het is niet altijd makkelijk om een klassieke auto te verkopen. Door onze deskundigheid kunnen wij de oldtimers nauwkeurig op waarde schatten. Zo kunt u direct uw klassieker, bijvoorbeeld uw youngtimer, verkopen zonder gedoe of onnodige kosten. 

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Verkoop uw oldtimer binnen 24 uur

Wilt u zo snel mogelijk uw klassieke auto verkopen, maar wel voor een goede prijs? U kunt bij ons in Zuid-Holland meteen een taxatie inplannen of even contact opnemen over de mogelijkheden voor het verkopen van uw klassieke wagen. Zo kunt u uw klassieke auto al binnen 24 uur aan ons verkopen. Wilt u de klassieker liever verkopen via onze showroom? Ook dat behoort tot de opties. Voor meer informatie belt u naar +31 (0) 85 043 05 86 of stuurt u e-mail naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next