Classic car verkopen

Wilt u uw classic car verkopen voor een eerlijke prijs? Wij maken kosteloos een taxatie van uw oldtimer
en doen direct een bod. Maak een afspraak!

Uw classic car verkopen

Wilt u uw classic car verkopen voor een eerlijke prijs? Wij helpen u graag verder. Het is een lastig proces om een oldtimer, ook wel classic car genoemd, voor de juiste prijs te verkopen. Gelukkig worden wij van mijnoldtimerverkopen.nl in Katwijk, nabij Leiden, alleen maar blij van deze voertuigen. Wij brengen daarom altijd een eerlijk en aantrekkelijk bod uit na afloop van een grondige taxatie. 

Binnen 24 uur uw classic car verkopen

Het is bij ons mogelijk om uw classic car binnen 24 uur te verkopen. U kunt meteen een taxatie voor uw oldtimer aanvragen. Deze taxatie kunnen wij op locatie uitvoeren. Omdat de automarkt zo snel verandert, is het lastig om zelf een prijs te bepalen. Door onze kennis over de markt krijgt u de beste prijs voor uw klassieker, zonder zelf met particulieren te onderhandelen. Uiteraard bent u altijd vrij om ons bod af te slaan als het niet bevalt. Wilt u zelf het volledige verkoopproces in handen houden? Kies er dan voor om uw classic car te verkopen in onze showroom. Wij zorgen in dat geval voor de verkoop, tegen een klein percentage van de verkoopprijs.

VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
VERKOCHT VIA MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL
NU TE ZIEN IN ONZE SHOWROOM
VERKOCHT AAN MIJNOLDTIMERVERKOPEN.NL

Neem gelijk contact op voor een afspraak

Wilt u niet langer wachten met het verkopen van uw classic car? Dat begrijpen wij. Het is zonde om uw voertuig in de garage te laten staan, wanneer u er met onze hulp leuk geld voor kunt krijgen. Neem direct contact met ons op voor een afspraak voor de taxatie van uw youngtimer of oldtimer. Bel hiervoor naar +31 (0) 85 043 05 86 of dien online een aanvraag in. Indien u vragen heeft, kunt u tevens mailen naar showroom@mijnoldtimerverkopen.nl.

E.C. Verhage
E.C. Verhage
Verkocht zijn MERCEDES-BENZ SL-KLASSE 450 SL ROADSTER
Lees verder
Super chille guys, geen gladde praatjes. Daar hou ik van. Heb daarnaast een prijs gekregen voor mijn oldie, die ik simpelweg nergens anders kon krijgen. En believe me, ik heb gezocht! Thnx gappies!
M. v Bielen
M. v Bielen
Verkocht zijn PORSCHE 911 2.7 LITER | OUTLAW BACKDATE
Lees verder
Een goede samenwerking, snelle verkoop en nette prijs. Ik ben uitermate tevreden.
eram
eram
Verkocht zijn JAGUAR E-TYPE | SERIES III | 5.3 LITER V12 | 2+2
Lees verder
Dit bedrijf weet heel goed wat het doet, en wat het moet doen. En dat is allemaal gewoon heel goed in orde. Ik kreeg een redelijk bod en na overleg zijn we er netjes 😉 uitgekomen samen. Betaling ging ook snel. doei
J. potterbakker
J. potterbakker
Verkocht zijn MASERATI INDY | 4700 GT | 4.7 L V8
Lees verder
Ik wou mijn oldtimer verkopen, zij hebben hem gekocht. hele scherpe prijs gekregen dus dat was lekker, en verder gewoon simpel en snel geregeld.
Previous
Next
Scroll naar top